Frisk juice til hele Norge
Tema:
Nettverk

Frisk juice til hele Norge

Familiebedriften NEN-Produkter i Fredrikstad har gjort forretning av juiceproduksjon. De leverer juice til hele Norge gjennom flere store merkevarer, blant annet Eldorado, NorgesGruppens egen merkevare og Rema 1000s eget brand, og Europris.

– Vi driver kontinuerlig med produktutvikling, og følger med på trender i tiden for å ligge litt i forkant av etterspørselen fra kundene. Akkurat nå er helseaspektet viktig, og det er sunne produkter som gjelder. Folket ønsker også gjerne økologiske produkter og at det er en fair trade-produksjon. Vi er sertifisert for det, sier daglig leder i NEN-Produkter Jon Petter Gudesen.

Bare rene juicer

NEN-Produkter lager bare rene juicer. I laboratoriet prøver de seg frem med forskjellige miksturer, og et smakspanel smaker seg frem til de beste blandingene.

– Vi utvikler oss hele tiden og bruker det nyeste innen prosessutstyr som gjør at vi får nøyaktig de blandingene og smakene vi ønsker oss, sier Gudesen.

Med beliggenhet i Fredrikstad nyter de godt av kompetansemiljøet innen næringsmiddelindustrien lokalt.

– Vi har hatt samarbeid med blant annet Mills, Stabburet og Engelsviken Canning og har hatt god nytte av å utveksle erfaringer innimellom, sier Gudesen.

Fakta om NEN-Produkter
  • Familiebedrift i Fredrikstad med oppstart i 1985
  • Gudesen-familien drev også tidligere bakerivirksomheten
  • Produkter: leverer juice til blant annet Eldorado (Norges Gruppen), Rema 1000, Europris, Solrik (Ringnes) og andre merkevarer.
  • Distribusjon: leverer til grossistlager i hele Norge. Eksport til Nederland.
  • Ansatte: 21

Les også

Tema:
Nettverk
Å ha fysisk aktive medarbeidere gir færre sykemeldinger og bedre trivsel på jobb. Men løsningen er hverken pisk eller
Tema:
Nettverk
Siden 1996 har Fredrikstad Dyrehospital vokst fra en liten dyreklinikk til å bli landets største. Og fortsatt vokser det.
Tema:
Nettverk
Siden de ikke kan sende alle elevene til MIT, henter Frederik II videregående skole det amerikanske prestisjeuniversitetet til Fredrikstad.