Skatteparadiset Fredrikstad!

Skatteparadiset Fredrikstad!

Bare en time fra Oslo og med kort vei til resten av Europa finner du markeder, ansatte, samarbeidspartnere og etableringsmuligheter som gjør Fredrikstad kommune til en attraktiv destinasjon for fremtiden.

Kompetanse er stikkordet. Kompetanse fra Fredrikstad kan bli nyttig for din bedrift. Her er det tradisjon for å skape, i materialer som benyttes i alt fra matindustrien til oljeindustrien. Kjennetegnet er høy materialkunnskap, kort vei fra testing til ferdig produkt og solide leveranser som blir lagt merke til internasjonalt. Men hvor godt er dette kjent i Norge?

Den nye næringen i Fredrikstad er innovativ, og spenner fra tjenester og teknologi til produksjon. Alt på ett sted, i en by som ble kåret til Norges mest attraktive by i 2017, blant annet av juryleder Erling Dokk Holm.

Sommerparadiset Fredrikstad er velkjent, men byen har også en rekke skjulte skatter. Vi er ikke et skatteparadis i tradisjonell forstand, men et blikk hit kan likevel bli gull verdt for bedrifter og investorer som søker partnere.

Vekst i Fredrikstad er et omdømmeprogram som gjennomføres som et samarbeid mellom Fredrikstad Næringsforening (næringslivet) og Fredrikstad kommune. Kommunen og næringslivet mobiliserer sammen. Det er nettopp dette samarbeidet som kan utgjøre en forskjell.

Sammen mobiliserer vi for å styrke næringsdestinasjon Fredrikstad, slik at bedrifter og samarbeidspartnere utenfra ser nytten av å investere i kommunen, og eksisterende bedrifter blomstrer.

Ta gjerne kontakt, vi har kartet klart, og kan guide deg til skattene våre, uavhengig av om det er kompetanse, utviklingspartner eller arealer du jakter på.

 

Hege Bongard
Prosjektleder Vekst i Fredrikstad

hb@fredrikstad-nf.no, telefon 930 35 507