Produktutvikling på oppdrag
Tema:
Nettverk

Produktutvikling på oppdrag

Maritim Food AS leverer foredlet fiskemat og dressing til mange av NorgesGruppens butikker. Da er det avgjørende å utvikle produkter med riktig kvalitet, smak og holdbarhet.

– Vi kan få bestilling på et produkt som handelen ønsker seg, for eksempel en fiskeburger med 80 prosent fisk. Da er det opp til våre produktansvarlige og kvalitetssjef å finne tre-fire løsningsforslag, basert på hyse, skrei eller andre slag. Så du kan si vi driver med oppdragsbasert produktutvikling, forteller daglig leder Jan Brevik.

Etter hvert har Maritim Food fått produksjon både i Sverige og på Sunnmøre, men hovedkontoret er fortsatt i Fredrikstad – i tillegg til produksjonen av fiskepudding og dressinger.

– Det fungerer veldig bra. Her er vi nært kjedekundene vi leverer til i Oslo og føler at ting er godt tilrettelagt.

Les mer om Maritim Food

Fakta om Maritim Food
  • De to tradisjonsrike fiskematprodusentene E. Slorer Jacobsen & co AS og Fader Martin AS slo seg sammen til Maritim Food i 1999.
  • Produserer foredlet fiskemat, fiskepudding og dressinger.
  • Hovedkontor i Fredrikstad, men produksjon både i Sverige og på Sunnmøre.

Les også

Tema:
Nettverk
Å ha fysisk aktive medarbeidere gir færre sykemeldinger og bedre trivsel på jobb. Men løsningen er hverken pisk eller
Tema:
Nettverk
I en verden som endrer seg stadig raskere, må bedriftene sørge for å gi de ansatte jevnlig påfyll. Møt
Tema:
Nettverk
Eiendomsprosjektet i sentrumsbydelen Værste i Fredrikstad innebærer at byen får en helt ny bydel – utbygd av ett selskap.