Produktutvikling på oppdrag
Tema:
Nettverk

Produktutvikling på oppdrag

Maritim Food AS leverer foredlet fiskemat og dressing til mange av NorgesGruppens butikker. Da er det avgjørende å utvikle produkter med riktig kvalitet, smak og holdbarhet.

– Vi kan få bestilling på et produkt som handelen ønsker seg, for eksempel en fiskeburger med 80 prosent fisk. Da er det opp til våre produktansvarlige og kvalitetssjef å finne tre-fire løsningsforslag, basert på hyse, skrei eller andre slag. Så du kan si vi driver med oppdragsbasert produktutvikling, forteller daglig leder Jan Brevik.

Etter hvert har Maritim Food fått produksjon både i Sverige og på Sunnmøre, men hovedkontoret er fortsatt i Fredrikstad – i tillegg til produksjonen av fiskepudding og dressinger.

– Det fungerer veldig bra. Her er vi nært kjedekundene vi leverer til i Oslo og føler at ting er godt tilrettelagt.

Les mer om Maritim Food

Fakta om Maritim Food
  • De to tradisjonsrike fiskematprodusentene E. Slorer Jacobsen & co AS og Fader Martin AS slo seg sammen til Maritim Food i 1999.
  • Produserer foredlet fiskemat, fiskepudding og dressinger.
  • Hovedkontor i Fredrikstad, men produksjon både i Sverige og på Sunnmøre.

Les også

Tema:
Nettverk
Siden 1996 har Fredrikstad Dyrehospital vokst fra en liten dyreklinikk til å bli landets største. Og fortsatt vokser det.
Tema:
Nettverk
Leverandørindustrien er Norges største næring etter olje og gass. Likevel mener Heidi Solstad Svensen at ikke alle helt forstår
Tema:
Nettverk
Å ha fysisk aktive medarbeidere gir færre sykemeldinger og bedre trivsel på jobb. Men løsningen er hverken pisk eller