Nyskapende tradisjonsbærer
Tema:
Nettverk

Nyskapende tradisjonsbærer

I 122 år har kvalitet og smaksopplevelser stått i fokus for Brynild Gruppen, som fra fabrikken i Fredrikstad forsyner Norge med nøtter, sjokolade og godterier. I en bransje med tøff konkurranse er stadig innovasjon avgjørende for å lykkes.

– I dagligvarebransjen er konkurransen sterk, og produktutvikling veldig viktig. Vi kjemper mot digre internasjonale aktører med store ressurser. Men vi tror at det å være et norsk, familieeid selskap gir oss litt mer nærhet til norske forbrukere, og gjør oss flinkere å forstå hva som kreves for å nå dem, sier markedsdirektør Flemming Formoe.

Et stort team av produkt- og kategorisjefer og produktutviklere jobber hele tiden med å utvikle nye, spennende produkter innenfor velkjente kategorier.

– Vi må finne og møte endringene i behov, slik at vi kan levere bedre enn andre på det folk ønsker seg. I våre kategorier, der prisene er lave, er forbrukerne villige til å prøve nye ting. Innovasjon og nyskaping er essensielt for å skape langsiktig vekst.

Fakta om Brynild Gruppen
  • Brynild startet som brusprodusent i 1895
  • Brynild Gruppen eier kjente merkevarer som Minde, Den Lille Nøttefabrikken og Dent.
  • Brynild er en hjørnesteinsbedrift i Fredrikstad, og her jobber et stort team av kategorisjefer og produktutviklere

Les også

Tema:
Nettverk
Å ha fysisk aktive medarbeidere gir færre sykemeldinger og bedre trivsel på jobb. Men løsningen er hverken pisk eller
Tema:
Nettverk
Siden 1996 har Fredrikstad Dyrehospital vokst fra en liten dyreklinikk til å bli landets største. Og fortsatt vokser det.
Tema:
Industriparken
Trodde du at resirkulert jern ikke kunne bli like godt som nytt? Da bør du se til Fredrikstad, hvor