Ikonisk pålegg fra Fredrikstad
Fabrikken er ny, men smaken er som før når fabrikksjef Eirin Skovly i Stabburet henter fram en kasse med gule leverposteibokser.
Tema:
Nettverk

Ikonisk pålegg fra Fredrikstad

Det er over 80 år siden Stabburet-eventyret i Fredrikstad startet. Her produseres blant annet et av Norges aller mest kjente påleggsslag – den klassiske gule leverpostei-boksen.

– Den har så og si samme oppskrift som da den ble lansert i 1949. Vi er veldig opptatt av å beholde den originale resepten og gjøre så små endringer som mulig, slik at vi opprettholder smaken og opplevelsen i produktet, forteller fabrikksjef Eirin Skovly.

Ny fabrikk åpnet i 2016, med store investeringer i moderne produksjonsutstyr. I tillegg til leverposteien produseres et bredt spekter av hermetikk og kjøttvarer.

– Beliggenheten er veldig bra, med enkel tilgjengelighet til både utlandet, sentrale deler av Norge og våre kunders grossistlagre, noe som er spesielt viktig for oss, som også er et sentrallager for Orkla Foods Norge. Og selv om den originale leverposteien er som før, foregår det mye produktutvikling – ikke minst innenfor kategorier som pølser og hamburgere.

Kontakt oss gjerne

Orkla Foods Norge AS avd Stabburet
  • Stabburet er en norsk matvareprodusent, kjent for blant annet Grandiosa og den ikoniske leverposteien.
  • Nyåpnet fabrikk i Fredrikstad i 2016
  • Nest størst i Orkla-konsernet.
  • Hjørnesteinsbedrift i Fredrikstad med over 200 ansatte.

Les også

Tema:
Nettverk
Å ha fysisk aktive medarbeidere gir færre sykemeldinger og bedre trivsel på jobb. Men løsningen er hverken pisk eller
Tema:
Nettverk
Eiendomsprosjektet i sentrumsbydelen Værste i Fredrikstad innebærer at byen får en helt ny bydel – utbygd av ett selskap.
Tema:
Industriparken
Trodde du at resirkulert jern ikke kunne bli like godt som nytt? Da bør du se til Fredrikstad, hvor