Majones i toppklasse
Tema:
Nettverk

Majones i toppklasse

Siden 1988 har SalatMestern produsert majones og majonesbaserte salater i stadig større lokaler på Gressvik i Fredrikstad. Ferske råvarer og aktiv produktutvikling er viktige årsaker til suksessen.

– Råvarene er alt! Det forplikter å skulle produsere de beste produktene til markedet. Derfor benytter vi kun de beste og spesielt utvalgte råvarene til våre majoneser, salater, dressinger og sildeprodukter. Vi bruker mye tid og ressurser på å utvikle varesortimentet, slik at det er mest mulig tilpasset forbrukertrender og kundeønsker, forteller daglig leder Thomas Andersen.

Takket være eventyrlig vekst har SalatMestern stadig måttet flytte til nye og større produksjonslokaler, og dagens fabrikk er med sine vel 5500 m2 et av Skandinavias mest moderne produksjonslokaler for denne type produkter. Men det har aldri vært aktuelt å forlate Fredrikstad.

– Det å holde til i Fredrikstad er uproblematisk for oss. Vi har for det meste lokale ansatte, og har ingen planer om å flytte virksomheten ut av landet eller til andre byer.

Fakta om SalatMestern
  • SalatMestern er en av Norges ledende produsenter innen majones, majonesbaserte salater, dressinger, sildeprodukter og sjøprodukter i lake
  • Etablert i 1988, med lokaler i Fredrikstad
  • Distribusjon i hele Norge, og eksport til Sverige

Les også

Tema:
Nettverk
Med store industribedrifter, et rikt ingeniør- og techmiljø, designbyråer og arkitektkontorer – for å nevne noe – sier det
Tema:
Nettverk
Siden 1996 har Fredrikstad Dyrehospital vokst fra en liten dyreklinikk til å bli landets største. Og fortsatt vokser det.
Tema:
Industriparken
Trodde du at resirkulert jern ikke kunne bli like godt som nytt? Da bør du se til Fredrikstad, hvor