Siden 1988 har SalatMestern produsert majones og majonesbaserte salater i stadig større lokaler på Gressvik i Fredrikstad. Ferske råvarer og aktiv produktutvikling er viktige årsaker til suksessen.
– Råvarene er alt! Det forplikter å skulle produsere de beste produktene til markedet. Derfor benytter vi kun de beste og spesielt utvalgte råvarene til våre majoneser, salater, dressinger og sildeprodukter. Vi bruker mye tid og ressurser på å utvikle varesortimentet, slik at det er mest mulig tilpasset forbrukertrender og kundeønsker, forteller daglig leder Thomas Andersen.
Takket være eventyrlig vekst har SalatMestern stadig måttet flytte til nye og større produksjonslokaler, og dagens fabrikk er med sine vel 5500 m2 et av Skandinavias mest moderne produksjonslokaler for denne type produkter. Men det har aldri vært aktuelt å forlate Fredrikstad.
– Det å holde til i Fredrikstad er uproblematisk for oss. Vi har for det meste lokale ansatte, og har ingen planer om å flytte virksomheten ut av landet eller til andre byer.